Известие

Collapse
No announcement yet.

Предна маска и брони!??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предна маска и брони!??

От къде мога да си намеря предна маска! Искам да е от по новите! Мисля да боядисам черните брони в цвета на купето(син металик) и като сложа нова маса и колата ще придибие малко по модерен вид! Говорих с един бояджия каза че за 60 лв ще ми боядиса двете брони! Мисля че е добре! Мислех да си взема спрей(от тези дето ги правят пак по цвета на колата) но незнам дали ще се получи! Така за под 100 лв може да се промени фасона на колата! Какво ще кажете по въпроса!?
    Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

боя

Колега най евтино ще ти дойде ако някой ти донесе броните от Турция,там ще са поне на половината цена.............

А относно боята.....който и да ги боядисва е добре да се сложи пластификатор,за да не се начуква боята от камъчетата-поне на предната броня и на маската
    Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

Да за пластификатора знам че трябва!А маската едва ли ще е мнгоо скъпа! Мисля да отида до италянеца може да има направо боядисана в моя цвят! Само дано цвета го докарат да стане като купето че при мен са боядисвани двата калника отпредеи нещо не са го постигнали тояничт цвят!
      А ако трябва да боядисват маската мисля да я направя с кит! Запълват се дупките и после се боядива и става като новата!

Comment

начи една маска от "новите" - т.е. на модела след 2ри 99та, струва неоригинална под 100лв - нова (аз я купих за 90 от алекс ауто преди години, Бобо наскоро купува от Т&Н май за по-малко - той да каже)

боядисване на две брони за 60лв ми се струва най меко казано съмнително ниска цена! имай предвид че това е пластмаса, и може след 6 месеца да почне да се бели и лющи - справка Пух

и последно, имай предвид че новата маска и старата броня не си пасват много добре

в Рок енд ролл сервиза имат опит с цялата тази манипулация и бих те посъветвал да идеш там
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Брони

Задната броня не е ли и тя по-различна?
          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Еми остава варианта с малко кит по маската и да се докара да изглежда като по новата! Бронята само се боядисва! Пак ще се получи добре според мен!

Comment

Колега боядисай и дръжките на вратите и огледалата в цвета на колата!!! Много по-хубаво изглежда! И аз имам същата идея като теб, но мисля да сложа новата броня с кръглите халогени, а всъщност колко струва?

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
              Fiat Bravo 1.6 1997
              Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Колеги и аз съм навит за такава манипулация,дайте да се съберем и да действаме заедно.
                145 1.6Boxer 8V-LPG

Comment

Еее колко ентусиасти се събрахме! Еми трябва да отидеме някъде с намалени да ни ги напраат!

Comment

Между другото вижте как си промених интериора вътре:
                    http://free.datacom.bg/ultrashock/kola1.jpg
                    http://free.datacom.bg/ultrashock/kola2.jpg
                    Снимах го точно след като го направих и не е съвсем завършено! Сега изглежда по добре! Но ми трябва още фолио за да покрия и онази част над жабката! Поиграх си малко щото това около таблото и ебз тва беше много горзно!

Comment

Аз не искам да я пипам отвътре, но за отвън съм навит! Ако измислим нещо заедно и минем по-евтино ще е по-добре!

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                      Fiat Bravo 1.6 1997
                      Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Ех деца ненаиграли се
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                          Ех деца ненаиграли се
                          Xaxaxa